Ik heb mijn eigen webshop! Maar hoe?

pexels-photo-210660Veel mensen verwachten dat het starten van een webshop weken, maanden voorbereiding nodig heeft maar bij mij is het heel snel gegaan. Ja, je leest het goed, ik heb sinds deze maand mijn eigen webshop! Natuurlijk ga ik met jullie delen hoe dit in me op is gekomen, het idee was er bij mij in een dag. Al een lange tijd was ik op zoek naar iets om voor mezelf te beginnen en het idee kwam me letterlijk toegewaaid op vakantie en ik ondernam meteen actie. Als je een idee hebt en goed en effectief marktonderzoek doet hoeft het geen maanden of jaren te duren tot je je eigen business hebt opgezet. Ik ben er naar mijn mening effectief mee geweest maar het kan zelfs sneller. 
Punten waar je aan moet denken voor je aan iets nieuws begint, blog of webshop, winkel of een dergelijk bedrijf.

  • Maak een plan voor jezelf, wat is het dat je wilt doen? Het moet natuurlijk wel een passie van je zijn!
  • Bedenk een naam
  • Doe marktonderzoek
  • Maak een logo of een website die bij je doelgroep past
  • Maak een ondernemersplan of een plan dat antwoord geeft op al jou vragen en vragen die anderen je kunnen stellen. Hier kan je je doelen in opschrijven.
  • Maak alvast een account op alle platforms die je gaat gebruiken ter promotie.
  • Neem even een kijkje op de site van de KVK ter

fcf9dbd21938a74fb8670dd682e224fe
Deze stappen zijn handig om te volgen. Wat het proces leuker maakt is om te brainstormen met mensen uit je omgeving. Ik heb heel vaak avonden gehouden met vriendinnetjes dat we onze ideeen gingen bedenken en uittypen. Iets wat niet bij je opkomt komt misschien wel bij hun op!

Ik hoop dat je wat aan deze tips hebt en stay tuned want ik zal nog veel over dit onderwerp gaan bloggen ❤

schermafbeelding-2016-12-04-om-16-09-20

Instagram @melikesecki.n

Een gedachte over “Ik heb mijn eigen webshop! Maar hoe?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s