Fresh start

pexels-photo-190364.jpeg
Het laatste jaar ben ik veranderd als persoon en daarom vond ik het ook nodig om met wat nieuws te beginnen, een grote verandering en tegelijk fresh start dus. Ik mis het om blogs te lezen en zelf wat te posten maar weet dat mijn hart meer ligt bij ander soort artikelen. De blogs die ik lees zijn gericht op het ondernemen, girlboss zijn, fashion gecombineerd met make-up. Een all-round girlboss blog is dan ook mijn doel. Ik heb in de laatste maanden geen moment stilgezeten en ben van plan om alle veranderingen te delen, gewoon omdat ik er zelf ook van hou om zulke artikelen te lezen. Brainstormen, delen en tips geven op een positieve manier zijn dingen waar ik van houd, dat ga ik doen! Je kan vanaf nu artikelen verwachten over ondernemen, make-up, outfits en tips & trics.

Vorige week ben ik wat bezig geweest met het puzzelen aan de lay-out en het vinden van een leuk en passend logo. Ik ben blij met het resultaat, simpel maar clean! Hoe vaak ik ga bloggen laat ik van mijn rooster afhangen maar mijn streven is 2 keer per week een artikel.

Laat me weten wat jullie leuk vinden om te lezen.

schermafbeelding-2016-12-04-om-16-09-20

10 gedachtes over “Fresh start

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s